Salut lume!

Salut. Incep cu acest articol prin a-ti spune, ca am inceput sa rescriu in limba Romana, insa de aceasta data nu o sa mai fac pe alte website-uri sau ma rog blog-uri. Am decis sa lansez digitalhack.ro si sa scriu strict doar pe acest blog pe ramura „digital” si nu numai.

Deoarece am mai scris pe alte blog-uri atat personale cat si ale unor amici sau parteneri, comnpanii, am decis sa reiau activitatea de blogging, dar de aceasta data la un alt nivel.

Pe acest blog vei intalii link-uri de afiliat, care vor aduce un anumit profit acestui blog (desigur daca cumperi prin aceste liku-ri vei sustine digitalhack.ro).

De ce folosesc link-uri de afiliat? Ei bine, pentru a se intretine cheltuielile acestui blog, si de ce nu sa imi fie munca rasplatita. Pana la urma urmei fiecare munca trebuie rasplatita intr-un fel sau altul.

Daca doresti sa donezi o anumita suma de bani, o poti face prin amicul meu PayPal. Iar daca faci acest lucru cu siguranta vei fi mentionat intr-un viitor articol, asta cu acordul tau, desigur.

Acesta este un blog personal de specialitate securitate IT si nu numai, prin urmare exprima parerile mele, fara a avea legatura cu compania la care lucrez, parteneri sau persoane implicate direct sau indirect.

Deoarece acesta este primul articol pe acest blog, si nu prea am in cap prea multe ideei despre ce sa mai scriu in acest articol am sa zic: cam atat in acest articol pentru moment. Daca doresti un articol pe o anumita tema, nu ezita in a lasa un comentariu pe blog.

Buletin informativ

Introdu adresa ta de e-mail mai jos pentru a te abona la Buletinul nostru Informativ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA