DigitalHackBGHP

Despre

DigitalHack!

Salut. Ma numesc Iosif, fie ca esti pentru prima data sau nu pe acest blog, personal tin sa iti multumesc pentru vizita si timpul acordat pe digitalhack.ro. Nu iti fie teama, incearca sa fi creativ, sa experimentezi ceea ce iti place si nu numai. Puterea e in mainile tale. Muncesc din greu si sunt intotdeauna dedicat in ceea ce fac. Sper ca esti si tu esti o astfel de persoana.

Fie ca testez anumite produse, fie ca programez, incerc sa aduc un plus de valoare in comunitatea digitala. Niciodata nu am sa recomand ceva ce nu am testat personal si nu voi obliga pe nimeni sa cumpere ceva, ce nu va dorii sa cumpere, mai ales daca nu ii este de nici un folos.

DigitalHack este un blog cu personalitate moderna, dinamica, care iti vine in ajutor cu articole utile. Asa ca am sa ma axez pe cateva „subiecte” ca sa zic asa precum „recenzii produse” (produse digitale dar si produse fizice). Daca doresti sa faci parte din echipa digitalhack.ro te rog sa ne scrii pe pagina de contact.

Sunt multe subiecte despre care imi place sa scriu, dar pe acest blog incerc sa ma limitez si sa scriu articole pe care voi cititorii le doriti. Aceste cereri pot fi facute via comentariu la un articol, Social Media, sau pagina de contact.

O scurta Descriere Despre mine si Acest Blog

Personal, scriu articole despre tehnologie si cam tot ce imi trece prin cap in aceast domeniu vast, nu neaparat ceea ce este nou, asa ca daca ai o problema, nu ezita sa lasi un comentariu. Prefer sa scriu pe blog, intr-un mod mai inteliget, ca sa zic asa, adica pe intelesul tau. Incerc sa scriu pe intelesul tuturor, fara termeni prea complicati, asta acolo unde este posibil, desigur.

Tin sa te informez, ca nici un articol de pe acest blog nu este preluat, copiat sau tradus din alta sursa. Intreg continutul este original si apartine acestui blog – digitalhack.ro Nimeni nu are dreptul sa preia sau sa copieze continutul acestui blog fara acrodul meu.

Cateva „chestii personale” despre mine

Imi face place sa programez. Fie ca e vorba despre cel mai simplu limbaj de programare html si css pana la php si mysql. Bine, bine … recunosc, nu codez in fiecare zi, dar am cunostiintele necesare pentru a scrie linii de cod. Nu ma declar cel mai bun in materie de codding, dar nici in laturi nu ma dau.

Am inceput sa fac fotografii, de aceea am cumparat un aparat foto (* Nikon D5600) destul de performant ca sa zic asa. Nu de alta, dar la cat de profesionist sunt la fotografie, e mai mult decat suficient, cu alte cuvinte sunt incepator. Recunosc nu e punctul meu forte, dar naa.

As vrea sa mentionez, ca imi place foarte mult SEO (Search Engine Optimization – Optimizare pentru Motoarele de Cautare). SEO on-page sau SEO off-page, sau de ce nu SEO Tehnic, sau orice alta forma de promovare posibila fie ea si prin Social Media.

Ca si alergi, ar fi una mai severa si anume la oamenii nepoliticosi, needucati, neciopliti. Macar „basic requirements” ar trebuii sa aibe, cum numim noi in limba Roamna „cei sapte ani de acasa”. Nu ma astept sa fi absolvent de colegiu / liceu, dar cei sapte ani de acasa, cu toti trebuie sa ii avem. Corect?

Deci, acum ca stiti cateva „chestii personale” despre mine, mi-ar placea sa aud cateva lucruri despre tine. O poti face prin mesaj atunci cand ma contactezi sau de ce nu print-un comentariu.