Cand e indicat sa folosesti Camere de Supraveghere Rotative?

Cu totii ne-am gandit macar o data la securitatea casei, gradinii sau proprietetii noastre. Sunt diferite moduri de a impiedica musafirii nepoftiti sau de a monitoriza zona in caz de accidente sau alte intamplari neplacute. Unii oameni aleg sa puna unul sau mai multi caini de paza, altii angajeaza un paznic, altii au alarme instalate, iar altii aleg sa isi instaleze camere video de supraveghere, usor de monitorizat si de utilizat.

Exista cel putin doua tipuri principale de camere de supravegehre: statice si rotative. Intrebarea este: Ce tip de camera este potivita pentru spatiul pe care vreau sa il monitorizez? Ei bine, iti voi dezvalui in acest ghid cateva secrete si caracteristici ale camerelor de supraveghere care te vor ajuta, cu siguranta, sa alegi varianta cea mai buna.

De ce sa alegi o Camera de Supraveghere Rotativa?

Probabil ca ne-am gandit cu totii ca o camera rotativa ar fi un element mai util in monitorizarea unei proprietati, scoli, depozit etc. De ce? Prin simplul fapt ca e… rotativa. Exista unele situatii in care o camera simpla (sau mai multe) tot nu sunt indeajuns de bune pentru a iti asigura paza si supravegherea de care ai nevoie. Unele unghiuri pot ramane nesupravegheate, iar de asemenea costul poate fi mult mai ridicat prin achizitionarea mai multor camere fixe fata de una rotativa. Iata cateva dintre caracteristicile care fac o camera rotativa superioara uneia simpla.

Suprafata Extinsa

Nu putine au fost situatiile in care s-a vrut identificarea unui element-problema cu ajutorul unei camere de supraveghere, insa, surpriza a fost ca pe camerele fixe nu s-a putut inregistra nimic relevant. Daca prin “element-problema” ne referim la infractori, cu totii am vazut acele filme de actiune in care respectivii stiau exact suprafata inregistrata video si comiteau infractiunea exact in aria din afara ei.

Ei bine, aceste situatii se pot intampla si in viata reala, ba chiar mai mult, ti se pot intampla si tie, asa ca o solutie mai buna pentru linistea si siguranta casei sau proprietatii tale este sa investesti intr-o camera rotativa care ingreuneaza munca pradatorilor si in unele situatii te poate scapa de aceasta.

Unghiuri Multiple

Asa cum am precizat si mai sus, vederea statica te obliga la a achizitiona mai multe dispozitive de inregistrat, in cazul in care vorbim despre o intindere mai mare a zonei pe care vrei sa o supraveghezi video. De ce sa faci aceasta investitie cand poti recurge la metode mult mai simple, mult mai practice si mai prietenoase cu buzunarul tau.

O camera rotativa, prin natura ei, iti ofera o vizibilitate mai ampla, din mai multe unghiuri. De asemenea, este mai usor de urmarit, fiind o singura camera, pe langa multiplele camere statice care ingreuneaza procesul de urmarire, crescand riscul de a-ti scapa de sub control.

Spatiu indisponibil pentru mai multe Camere

Exista, de asemenea si situatii in care amenajarea spatiului nu permite montarea mai multor camere de supraveghere fixe. Cum ceva foarte important pentru tine nu poate fi lasat nesupravegheat, va trebui sa recurgi la alte metode. Probabil una dintre cele mai favorabile situatii in care o camera rotativa te poate ajuta, este aceea in care nu exista fizic spatiu pentru camere fixe. O camera rotativa este considerabil mai utila in acest context, deoarece, prin miscarea ei de rotatie, iti va permite sa vezi si sa analizezi o zona mai larga.

Vizibilitate Imbunatatita

Acesta este aspectul care include toate celelalte caracteristici mentionate mai sus. O camera rotativa este dinamica, calitativa si o investitie ce merita facuta. Cu ajutorul ei poti vedea mult mai usor tot ce iti doresti, o poti monta in foarte multe locuri de unde sa iti ofere vizibilitate si siguranta. De asemenea, in functie de calitatea video a acesteia, etiologia unei probleme care poate aparea, este determinata mult mai rapid si eficient.

Camera de Supraveghere IP WIFI BabyToy

Aceasta camera de supraveghere poate functiona la temperatura optima cuprinsa intre 10 si 15 grade Celsius si este rezistenta la apa, putand functiona perfect chiar si la o umiditate de aproximativ 85%. Camera BabyToy are optiuni foarte convenabile si usor de inteles. Este usor de utilizat si te ajuta sa iti mentii casa sub permanenta supraveghere. Este o camera fara fir, putand fi conectata wireless la telefonul tau.

In felul acesta, poti vedea orice misca, oricand, de pe propriul mobil pe care il porti cu tine oriunde. Aceasta inregistreaza chiar si cand i se umple cardul de memorie, stergand inregistrarile de la inceput. De asemenea, pentru a nu umple inutil memoria camerei, aceasta poate fi setata sa inregistreze doar atunci cand senzorul detecteaza miscare, trimitand o notificare pe telefonul utilizatorului. Camera suporta urmatoarele sisteme de operare: iOS, Android, MAC, Windows.

Alte caracteristici tehnice ale camerei pot fi: vederea foarte clara la intuneric, deoarece are o rezolutie de 1536p si vederea color in prezenta lumini. De asemenea, poti da zoom de pana la 4 ori pentru a analiza toate detaliile necesare si nu in ultimul rand, suprafata pe care poate camera sa o cuprinda este de 30 de metri. Pretul camerei este in jur de 200 de lei si poate fi gasita, alaturi de mai multe detalii tehnice pe eMag

Anran Camera Rotativa Exterior

Camera rotativa Anran face partea din gama mai scumpa a instrumentelor de supraveghere, insa, calitatea ei face aceasta investitie sa merite. Ea poate fi controlata de oriunde din lume doar cu o simpla apasare pe ecran. Asa ca daca pleci in vacanta, stai fara grija, deoarece cineva iti supravegheaza casa si iti transmite cu fidelitate toate informatiile in timp real. Imaginile nu numai ca sunt transmise in timp real, insa ele au si o calitate deosebita, full HD, pentru a nu-ti scapa niciun detaliu, de asemenea, poti sa zi zoom de pana la 4x.

Exista in dotare doua antene care amplifica semnalul WiFi, camera fiind compatibila atat cu iOS, cat si cu Android. Doua aspecte extrem de importante si de interesante: camera poate fi controlata de pe telefon de la distanta, iar daca nu este controlata, are optiunea de a urmari orice lucru care se misca si care trece prin fata obiectivului. In plus, exista in dotarea camerei, un microfon si un difuzor, pentru a putea vorbi direct cu persoana de langa dispozitiv.

Camera Anran poate rezista la orice temperatura, avand o carcasa extrem de rezistenta, consuma sub 10w si avand puterea de a vedea pana la 40m distanta. Intunericul nu reprezinta o problema, deoarece in dotare exista infrarosu ce asigura vizibilitatea si la lumina foarte redusa. Si aici puteti gasi mai multe detalii pe eMag.

Camera de Supraveghere Wireless SIKS

Acest dispozitiv poate inregistra chiar si in conditii de apa sau de inghet. Este o camera foarte utila si prietenoasa cu buzunarul tau, care iti va aduce liniste atunci cand esti plecat de acasa sau chiar cand dormi. Camera wireless SIKS, dupa cum ii spune si numele, poate fi conectata wireless pe telefon si asemanator cu cea de mai sus, este dotata cu microfon si difuzor pentru a putea comunica cu persoana aflata in apropierea ei.

Aceasta, de asemenea, detecteaza forma umana, moment in care se aprind 4 LED-uri si se realizeaza o captura de ecran, care este trimisa instant pe aplicatia utilizatorului. Utilizatorul poate seta camera sa emita sunete de diferite intensitati atunci cand detecteaza miscare, toate acestea putand fi controlate de pe telefonul mobil din aplicatie. In plus, utilizatorul poate seta o anumita arie mai “vulnerabila” (usa de la casa) pentru a declansa o alarma in caz de miscare necunoscuta. Disponibilitate si Pret pe eMag.

Buletin informativ

Introdu adresa ta de e-mail mai jos pentru a te abona la Buletinul nostru Informativ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA